Klikker-lydighed - Nyt hold d. 16/8-17

Som noget nyt opstarter vi Klikker-lydighed på Silkeborg Dyrehospital. - skal DU med?

Klikker-lydighed - Hvad er det:

• KLIKKER-LYDIGHED opstartes på Silkeborg Dyreklinik.
  • Åben for alle hunde og hvalpe
  • Du vil i løbet af træningen komme til at samarbejde med din hund via positiv hundetræning, hvor vi forstærker den ønskede adfærd og ignorer den uønskede adfærd.
  • Vi vil bruge klikker i træningen (udleveres på holdet).
  • Vi træner forskellige øvelser,
    • Både de elementære:
      • Sit, kontakt, på plads
    • Men også de mere sjove som fx:
      • Tænkeboks, zigzag mellem benene, baljeøvelse, snudetarget

Antal hunde på holdet:

• Vi træner i små hold, max 5 hunde på hvert hold. Så alle får mest ud af træningen.
  • Det er vigtigt, at der er én person, der primært står for træningen, så hunden i indlæringen ikke bliver forvirret af forskellige signaler. Hver hund må medbringe 2 personer til hver træning – børn skal være over 12 år.
  • Til teoriaftenen anbefaler vi at alle de personer i husstanden, som skal træne med hunden, kommer med.

Stedet:

• Vi træner udenfor Dyrehospitalet, Brokbjergvej 2 i vores indhegning, bagved bygningen - så husk godt udendørstøj hver gang.

Tidspunktet:

• 7 mødegange, Onsdage
    • Opstart d. 16 august - TEORI-aften UDEN hund

Pris:

• 995 kr. inkl. teorimateriale, klikker og diplom
    • Hvalpe der har gennemført vores hvalpekursus får 10 % rabat på kurset.

Krav:

• Vaccination efter gældende regler
  • Ansvarsforsikring med figurantdækning

Hundetræner:

• Veterinærsygeplejerske Lone Agerlund Hansen

Tilmelding:

• Ring til os på: 86 88 12 70 og spørg efter Lone.

Vi glæder os til at se dig og din hund til træning – der er sjov for både dig og din hund.

Læse mere om vores forskellige hundetræningshold her

Del denne historie