Lygtetid, vælg den rigtige lygte 9. okt 2018

Den mørke tid er allerede over os og det kan være vanskeligt for bilister at se både dig og din hund på gåturen om aftenen.

En lygte er et must for hundeejere, som ønsker at skabe sikkerhed for deres hund i mørket. Her på Silkeborg Dyrehospital forhandler vi to godkendte lygter - henholdsvis Orbiloc og B'Seen.

Orbiloc Safety Light er en kvalitetslygte med 3 års garanti. Denne lygte gør din hund synlig i op til 5 km afstand. Lygten er desuden vandtæt, meget robust og kan anvendes i al slags vejr.

B'Seen 360 grader lyser hele vejen rundt og giver maksimal synlighed i mørket. Lygten kan monteres på hundens halsbånd og er både vandtæt og stødsikker.

Så nu hvor vi selv er opmærksomme i mørket med reflekser og lygter, hvorfor så ikke anvende det på vores firbenede også? 

NYHED til alle vores ANIPLAN kunder - SPAR -20 % på alle Orbiloc lygter. 

Del denne historie
Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. 
Du får mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat