Sundhedseftersyn

Sundhedseftersyn

Sundhedseftersyn af dit kæledyr

Alle katte og hunde bør få et sundhedseftersyn årligt. Dette gøres for at tjekke kæledyrets almene trivsel og sundhed, som er vigtigt, i forhold til at få de bedste vilkår for dit kæledyrs liv.

Vi ønsker blot, at du som ejer, får de bedste forudsætninger for, at dit kæledyr kan leve så længe som muligt.

Behandling af kæledyret i tide

Både ved katte og hunde er det vigtigt at behandle tandproblemer i tide, så kæledyret undergår for meget smerte. Desuden kan et sundhedseftersyn være med til at opdage andre alvorlige problemer i tide - f.eks. hjerteproblemer, knuder mv.

Som ejer, er det dit ansvar at sørge for, at dit kæledyrs helbred er godt. Dit kæledyr kan få samme sygdomme og lidelser som os selv, og derfor er det vigtigt at tjekke deres helbred løbende. Kæledyr giver ofte ikke udtryk for symptomer, før det måske er kritisk og alvorligt for dyret. 

Bestil tid til sundhedseftersyn

Ved et sundhedseftersyn har vi mulighed for at opklare mindre problemer tidligt i forløbet. Bestil derfor tid til et eftersyn til dit kæledyr allerede i dag. Vi er beliggende i Silkeborg, og har også kunder fra omkringliggende byer som Kjellerup og Ry.

Ring gerne til os på telefon 86 82 70 00.

Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. 
Du får mulgihed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat