Anne Andersen

Dyrlæge 2017
Email: aa@silkedyr.dk

Jeg afsluttede dyrlægeuddannelsen i februar 2017, hvorefter jeg blev ansat i et barselsvikariat for Lisbeth Vestergaard på Silkeborg Dyrehospital. Under min uddannelse har jeg været på et externship på the University of Sydney, hvor jeg modtog patienter indenfor kirurgi og intern medicin.

Derudover har jeg studeret et halvt år på Norges Veterinærhøjskole samt været i erhvervspraktik i Helsingborg i Sverige med kardiologi som speciale. Jeg afsluttede min uddannelse med speciale indenfor reproduktion hos hunde.

Yderligere har jeg arbejdet som studentermedhjælper på Dyreklinikken Centrum i Kirke- Hyllinge samt været meget i praktik både i ind- og udland.

Nu glæder jeg mig til at komme i gang, og vil primært være at træffe på hospitalet i Silkeborg.
Privat bor jeg sammen med min kæreste Christian, som også er dyrlæge, og vores fælles hund Berta, som er en blanding mellem Kleiner Münsterländer og Cocker Spaniel. Mon ikke hun skal med på jagt når hun bliver stor nok 

Jeg glæder mig til at møde jer alle sammen!

Billede er på vej

Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.
Du får mulgihed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.