Anne-Mette Dueholm

Aut. Veterinærsygeplejerske 1997
Email: ad@silkedyr.dk

Jeg blev uddannet fra Åbyhøj Dyreklinik i Århus i 1997, hvorefter jeg rejste jorden rundt med min mand. Jeg var efterfølgende i et barselsvikariat i Hedensted, og 1.maj 2001 startede jeg på Silkeborg Dyrehospital.

1.januar 2008 blev jeg medejer af Silkeborg Dyrehospital.

Jeg står for mange af de administrative opgaver på dyrehospitalet, og så har jeg vores hvalpekursus sammen med Karina

Privat bor jeg sammen med min mand Michael og vores 3 børn, Stinne, Victor og Mille.

Vi har en ruhåret gravhund, der hedder Troja.