Josefine Jessen

Aut. Veterinærsygeplejerske 2016
Email: jj@silkedyr.dk

Jeg er uddannet her på hospitalet oktober 2016, som Aut. Veterinærsygeplejerske.

Inden jeg fik min elevplads på hospitalet, har jeg taget en gymnasial uddannelse, STX fra Mariagerfjord gymnasium som jeg færdiggjorde i 2010. Årene derefter har jeg brugt på at arbejde og rejse.

Under min uddannelsen er jeg med i et talentakademi for veterinærsygeplejersker, hvor jeg ved siden af skolen og arbejdet skriver et par opgaver om året. Disse opgaver omhandler specielle emner indenfor faget, som jeg selv vælger at fordybe mig i, hvilket jeg finder utrolig spændende.

Privat bor jeg i Silkeborg sammen med min kæreste Mads og vores fælles hund, boston terrieren Bernie. Bernie er en stor del af min fritid, hvor vi træner, udstiller og både løber, cykler og går lange ture med ham.

Derudover bruger jeg en meget stor del af min fritid på min yndlingssport, som er styrketræning.

Når det ikke omhandler arbejde, Bernie og træning så nyder jeg at tilbringe tid sammen med min kæreste, familie og venner.