Julie Øholm

Veterinærsygeplejerske elev

Billede på vej :-)

I sommeren 2017 påbegyndte jeg uddannelsen som veterinærsygeplejerske her på Silkeborg Dyrehospital. Den forventes at være færdiggjort i efteråret 2020.

Før jeg startede her, er jeg blevet uddannet Konditor. Jeg holder stadig af at laver kager i min fritid, og laver jævnligt kager til fester i familien.

Jeg er desuden uddannet fysiurgisk hundeterapeut, hvilket jeg har en stor passion for. På hospitalet tilbyder jeg hundefysioterapi og hundemassage.

Privat bor jeg i Viby J sammen med min kæreste Simon og vores bomuldshund Charlie. Vi nyder alle 3 meget at komme ud i naturen, og gå nogle gode ture. Udover arbejde laver jeg forskellige aktiviteter, gerne sammen med veninderne, og ellers tilbringer jeg meget tid med min kæreste og familie.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®