Julie Øholm

Veterinærsygeplejerske elev

Billede på vej :-)

I sommeren 2017 påbegyndte jeg uddannelsen som veterinærsygeplejerske her på Silkeborg Dyrehospital. Den forventes at være færdiggjort i efteråret 2020.

Før jeg startede her, er jeg blevet uddannet Konditor.

Desuden er jeg uddannet fysiurgisk hundeterapeut, hvilket jeg har en stor passion for. På hospitalet vil jeg tilbyde hundefysioterapi.

Privat bor jeg i Viby J sammen med min kæreste Simon og min bomuldshund Charlie. Udover arbejde bruger jeg tid på at træne, gerne sammen med veninderne, og ellers tilbringer jeg meget tid med min kæreste og familie.