Karina Madsen

Aut. Veterinærsygeplejerske 2013
Email: km@silkedyr.dk

Jeg er udannet på Bygholm Dyrehospital i Horsens, år 2013 som Aut. Veterinærsygeplejerske.

Jeg har været ansat på Silkeborg Dyrehospital siden januar 2014, hvor jeg står for de operative patienter samt arrangerer vores hvalpekursus sammen med Anne-mette. Derudover afholder jeg også hundetræning på Dyrehospitalet.

En af mine store interesser er adfærd, derfor har jeg i 2016 taget en efteruddannelse i Etologi, som er adfærd hos smådyr. Her på hospitalet bruger jeg denne efteruddannelse til bl.a. Hvalpekursus, hundetræning, unghundekonsultation og meget mere.

Privat bor jeg i Horsens sammen med min kæreste Jacob. Hvor vi har to hunde, en labrador som hedder Masja og vores lille Mops Gunnar samt vores to livlige katte Ole og Åse.  Udover er jeg udannet hundeinstruktør ved Dansk Kennel Klub, hvilket jeg benytter mig af her på hospitalet også. Når min fritid ikke går op i hunde eller katte, så rider jeg dressur på min dejlige hest Unico.