Karina Madsen

Aut. Veterinærsygeplejerske 2013
Email: km@silkedyr.dk

Jeg er udannet på Bygholm Dyrehospital i Horsens, år 2013 som Aut. Veterinærsygeplejerske.

Jeg har været ansat på Silkeborg Dyrehospital siden januar 2014, hvor jeg står for de operative patienter samt arrangerer vores hvalpekursus sammen med Anne-mette. Derudover er jeg uddannet hundeinstruktør ved Dansk Kennel Klub, hvilket jeg benytter mig af på Dyrehospitalet hvor jeg afholder hvalpetræning et par gange om året. (Hvalpetræning afholdes ikke pt.)

En af mine store interesser er adfærd, derfor har jeg i 2016 taget en efteruddannelse i Etologi, som er adfærd hos smådyr. Her på hospitalet bruger jeg denne efteruddannelse til bl.a. Hvalpekursus, hundetræning, unghundekonsultation og meget mere.

Privat bor jeg i Horsens sammen med min kæreste Jacob. Hvor vi har vores søde labrador Laura samt vores to livlige katte Ole og Åse.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan® til din hund, kat, kanin eller hest