Kristina Halleby

Veterinærsygeplejerske elev
Email: kh@silkedyr.dk

I sommeren 2014 påbegyndte jeg veterinærsygeplejeske uddannelsen hos Silkeborg Dyrehospital. Den forventes at være færdiggjort i efteråret 2017.

Jeg er opvokset i Silkeborg, og i 2012 færdiggjorde jeg min STX ungdomsuddannelse på Silkeborg Gymnasium. Efterfølgende tog jeg to sabbatår med bl.a. arbejde som salgsassistent, en tur i Flyvevåbnet som værnepligtig. Derudover havde jeg en 3-måneders praktikperiode hos Silkeborg Dyrehospital, der blev efterfulgt af 2 måneders frivilligt arbejde i dyreparken "The Wild Life Habitat" i Australien.

Privat bor jeg i det sydlige Silkeborg. Her bor jeg med min forkælede huskat, Sofus. Min kæreste, Søren, læser på Universitetet i Aalborg, og har derfor bosat sig der. Mine weekender går typisk med at se kæresten, venner og familie. Derudover løbetræner jeg fra tid til anden.

Dyr og deres adfærd har altid været min store passion, hvilket er grunden til, at jeg målrettet har gået efter dette erhverv.