Lisbeth Vestergaard

Dyrlæge 2011

Mit navn er Lisbeth Vestergaard. Jeg er uddannet dyrlæge i 2011, differentieret indenfor mindre husdyrs sygdomme. Som nyuddannet dyrlæge startede jeg med at arbejde i blandet praksis, hvor jeg både arbejdede med kvæg og smådyr, men har herefter udelukkende arbejdet med smådyrene, som har min store interesse.

Privat bor jeg i Århus med min kæreste. Min fritid bruger jeg især på mine venner og familie, og så kan jeg rigtig godt lide at bruge min krop og udfordre mig selv. For nylig prøvede jeg kræfter med en forhindringsbane i trætoppene i en skov. Det var rigtig sjovt! Yoga har altid været en fast bestanddel af min fritid, og er noget, jeg holder meget af. Jeg har desværre ikke nogen dyr selv på nuværende tidspunkt. Min gamle labrador måtte jeg sige farvel til for år tilbage, og der er ikke kommet nogen ny endnu. Meeen, mon ikke det snart er tid.

Jeg glæder mig til at møde jer og jeres dyr. Nogle af jer har jeg måske endda mødt før, nemlig for 3 år siden, hvor jeg også var ansat på dyrehospitalet, den gang i et barselsvikariat.

 

Lisbeth er i øjeblikket på barselsorlov

Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. 
Du får mulgihed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat