Lone Agerlund

Aut. Veterinærsygeplejerske 2011
Email: la@silkedyr.dk

Jeg er uddannet som autoriseret veterinærsygeplejerske i 2011 og har været ansat her på klinikkerne siden januar 2017.

På Dyrehospitalet står jeg for klikker-lydighed træning i Silkeborg samt driften af vores klinik i Kjellerup. Jeg vil derfor, det meste af tiden, være at finde her.

Jeg interesserer mig for den gode kontakt med kunderne, forebyggelse af adfærdsproblemer bl.a. ved at give dyrene en god oplevelse på klinikken og afholdelse af unghundekonsultationer. Derudover interesserer jeg mig meget for træning og aktivering af både hund og kat.

Privat bor jeg i i Ry, sammen med min mand, vores 2 piger og labrador-blandingen Venus. Min fritid bruger jeg sammen med familien - gerne udendørs og når tiden tillader det træner jeg rally-lydighed med Venus i DAF-Silkeborg.