Nina Bjørn

Aut. Veterinærsygeplejerske 2015
Email: nb@silkedyr.dk

Jeg er uddannet veterinærsygeplejerske, og startede her på Silkeborg Dyrehospital i August 2019.
Jeg har en stor interesse for katte, og har stået i spidsen for at certificere vores nye hospital som "kattevenlig klinik" Jeg vil være at møde i telefonen, bag skranken og i vores tand- og operationsområde.

Jeg er udlært veterinærsygeplejerske i 2015 fra Anicura Aarhus Dyrehospital.
Efter jeg blev udlært, fik jeg et længere vikariat på Bygholm Dyrehospital, hvor jeg arbejde i halvandet år. Efterfølgende fik jeg en fastansættelse på Østergaards Dyrehospital/Virklund Dyreklinik. Der arbejdede jeg, indtil jeg tiltrådte denne stilling.

I 2018 købte min kæreste og jeg et skønt hus i Silkeborgområdet Balle, som ligger i gåafstand til hospitalet. Vi deler huset med to katte, som hedder Missemousen og Muldeberg.