Dyrlæge søges til Silkeborg

Dyrlæge med speciale i tænder 1. mar 2021

Det er ikke så tit, at vi søger nye kolleger, men vi har travlt, og vi vil gerne fortsætte vores fagligt høje niveau på tandområdet, men for tiden har vi flere tænder end hænder, så derfor søger vi endnu en kollega med kompetencer indenfor tænder.

På Silkeborg Dyrehospital har vi allerede for mange år siden sat en høj standard, og indenfor tænder har vi opnået et højt fagligt niveau via Alfred Mølgård, hvor vi modtager henvisninger fra kolleger i branchen.

Silkeborg Dyrehospital er et af de større hospitaler med en stor og loyal kundeskare. Vi lægger vægt på faglig udvikling og har fokus på uddannelse og et positivt arbejdsmiljø. Ledelse og trivsel er højt på vores dagsorden. Vi arbejder målrettet med at gøre vores dyrehospital til en af de bedste veterinære arbejdspladser.

For lidt over et år siden flyttede vi ind i et helt nyistandsat dyrehospital, så vi i dag har de allerbedste omgivelser at arbejde i. Som tanddyrlæge vil det interessere dig, at vi har et veludstyret tandbehandlingsrum med 2 stationer. Vi har altid haft stort fokus på tænder og har et høj flow af tandpatienter, så du vil få du vil få de bedste arbejdsvilkår.

Du er….

  • En dyrlæge med erfaring indenfor tandområdet. Det er et stort plus hvis du har deltaget i efteruddannelse inden for tandområdet
  • Motiveret for at fortsætte din faglige udvikling og specialisering
  • Driftssikker, omhyggelig og pålidelig
  • En rar kollega som bidrager til et positivt arbejdsmiljø
  • Klar på at søge nye udfordringer hos os…

Hos os kan du få lov at arbejde sammen med kolleger, som allerede har kompetencen og udfører de mest avancerede indgreb. Du vil passe ind hos os, hvis du ligesom vi, brænder for at dygtiggøre dig fagligt.

Vi har et rigtigt godt sammenhold og bruger hinanden meget til sparring og vidensdeling.

Kan du genkende dig selv i det meste af ovenstående, vil vi gerne høre fra dig snarest.

Det med småt:
Timetal 32-37 timer/uge med ansættelse hurtigst muligt. Det vigtigste for os er dog, at du er den rette person.
Dyrehospitalet indgår i en vagtordning. Vi har vagt ca. hver 6. weekend og hver 3. onsdag og torsdag. Vi har ikke vagt mellem kl. 23-8 og ikke på særlige mærkedage som f.eks. juleaften. Vi plejer at fordele vagterne mellem os så det forstyrrer den enkelte mindst muligt.

Du skal skrive eller ringe til os!
Vi arbejder sammen med VetFamilys VetBusiness-team, som varetager rekrutteringsprocessen for os. Du skal sende din ansøgning hurtigst muligt til Anja Mikkelsen på vetbusiness@vetfamily.dk. Vi inviterer til samtale løbende.

Du kan også ringe til indehaver og dyrlæge Stine Tolderlund på 22385002 for at høre mere om jobbet. Vi fortæller meget gerne mere om vores arbejdsplads og glæder os til at høre fra dig.

Se din måske kommende arbejdsplads her:

Del denne historie
Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®