Smådyrsdyrlæge til Silkeborg

Dyrlæge der elsker smådyr 28. feb 2021

Har du lyst til at blive Stines, Anne-Mettes, Alfreds, Vibekes, Annas, Joannas, Karinas, Josefines, Cecilies, Lenes, Ninas, Lones, Rikkes, Christinas, Marias, Trines og Julies kollega?

Silkeborg Dyrehospital er et større hospital kun for kæledyr, og vi er en guld-certificeret Cat Friendly Clinic. Vi er 5 dyrlæger, 9 veterinærsygeplejersker og 3 VSP-elever. Vi lægger vægt på faglig udvikling og har fokus på uddannelse og et positivt arbejdsmiljø.

Ledelse og trivsel rangerer højt på vores dagsorden, for vi arbejder målrettet med at gøre vores dyrehospital til en af de bedste veterinære arbejdspladser. For lidt over et år siden flyttede vi ind i et helt nyindrettet dyrehospital, så vi i dag har de allerbedste omgivelser at arbejde i.

Du er:

 • Smådyrsdyrlæge og på jagt efter den helt rigtige arbejdsplads.
 • Du brænder for at udvikle dig fagligt og ønsker at specialisere dig.
 • Driftssikker, omhyggelig og pålidelig.
 • En rar kollega som bidrager til et positivt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder: 

 • En arbejdsplads, hvor det faglige niveau er højt, og hvor sparring er en selvfølge.
 • En stor gruppe kolleger, som har forskellige kompetencer og interesser, med et rigtigt godt sammenhold, fordi vi kender og respekterer hinanden.
 • Efteruddannelse: Vi investerer meget gerne i dig og din videre udvikling, og vi forventer at lægge en uddannelsesplan sammen med dig i forbindelse med din
  ansættelse.
 • Gode arbejdsvilkår og et godt arbejdsmiljø.
 • Timetal: 30-37 timer/uge med ansættelse hurtigst muligt. Det vigtigste for os er dog, at du er den rette person.

Næste skridt: 

VetFamilys VetBusiness-team varetager rekrutteringsprocessen for os. Du skal derfor sende din ansøgning til Anja Mikkelsen på vetbusiness@vetfamily.dk. Vi inviterer til samtale løbende.

Du er også velkommen til at ringe til indehaver og dyrlæge Stine Tolderlund på tlf. 2238 5002 for at høre mere om jobbet. Vi fortæller meget gerne mere om vores arbejdsplads og glæder os til
at høre fra dig.

Del denne historie
Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®