Cecilie Dalby

Aut. Veterinærsygeplejerske 2019 (på barsel)
Email: cd@silkedyr.dk

Jeg startede som elev på Silkeborg Dyrehospital og blev fastansat som Aut. veterinærsygeplejerske i oktober 2019.

Jeg er født og opvokset i Tranbjerg tæt ved Aarhus, hvor jeg også er bosat med min kæreste Martin. Vi har sammen vores hund Soya og vores kanin Krumme Duddi.

Til dagligt på dyrehospitalet er jeg at finde i vores behandlingsområde hvor de operative- og indlagte patienter tilses og behandles. Derudover er jeg ved at tage en efteruddannelse som rehabiliteringsterapeut.

Når jeg ikke er på arbejde på Silkeborg dyrehospital, arbejder jeg som holdinstruktør i Fitness World, hvor jeg underviser i diverse hold typer. I min fritid er jeg meget aktiv i form af fodbold, løb og styrketræning.