Cecilie Dalby

Aut. Veterinærsygeplejerske 2019 (på barsel)
Email: cd@silkedyr.dk

Jeg startede som elev på Silkeborg Dyrehospital og blev fastansat som Aut. veterinærsygeplejerske i oktober 2019.

Jeg er født og opvokset i Tranbjerg tæt ved Aarhus, hvor jeg også er bosat med min kæreste Martin. Vi har sammen vores hund Soya og vores kanin Krumme Duddi.

Til dagligt på dyrehospitalet er jeg at finde i vores behandlingsområde hvor de operative- og indlagte patienter tilses og behandles. Derudover er jeg ved at tage en efteruddannelse som rehabiliteringsterapeut. 

Når jeg ikke er på arbejde på Silkeborg dyrehospital, arbejder jeg som holdinstruktør i Fitness World, hvor jeg underviser i diverse hold typer. I min fritid er jeg meget aktiv i form af fodbold, løb og styrketræning.

 

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®