Cecilie Holm Rasmussen

Dyrlæge 2020
Email: cr@silkedyr.dk

Billede på vej!

Jeg blev færdiguddannet dyrlæge i marts 2020 med differentiering inde for familiedyr. Jeg sluttede min uddannelse af med at skrive speciale i neurologi (sygdomme i hjerne, rygmarv, nerver og muskler). Herefter blev jeg ansat i vikariat hos Aabenraa -og Tønder Dyrehospital, hvor jeg arbejdede i et år med både kirurgiske, medicinske og akut patienter.

Under uddannelsen har jeg både været i Nordsverige og arbejdet som dyrlæge med midlertidig autorisation (både hund, kat, kvæg, heste og får). Derudover har jeg været på et kirurgisk ophold i Spanien, hvor jeg har kastreret/steriliseret hunde og katte. Og sidst men ikke mindst har jeg også været omme på den anden side af jorden, nærmer betegnet Sydafrika, hvor jeg fulgte og hjalp dyrlægerne fra en veterinær organisation i byen Eastlondon.

Jeg er opvokset på Fyn blandt hunde, katte, høns, grise og heste, derfor har jeg altid vidst at jeg vil være dyrlæge. Udover dyrlæge er jeg en kæmpe hestepige, en hobby som jeg deler med min kæreste Jannik. Vi ejer sammen en 4-års Dansk Varmblod, som jeg skal ride military på. Vores store drøm er at få en gård, med plads til heste og mulighed for at gå på jagt.