Stine Rosendal

Aut. veterinærsygeplejerske elev
Email: sr@silkedyr.dk

Billede på vej!

Jeg startede som elev i marts 2019 på en dyreklinik i Gentofte. Men efter to år på Sjælland, måtte jeg erkende at Jylland kaldte på mig og jeg måtte vende snuden hjem. Jeg var så heldig at Silkeborg lige stod og manglede mig, så nu er jeg startet som 3. Års elev her. Jeg er færdiguddannet i efteråret 2022.

Jeg har stor interesse for tandbehandlinger og tandpleje generelt. Men jeg vil som elev være at finde over hele hospitalet, hvor jeg vil suge alt den læring til mig jeg kan.

Privat bor jeg i Skanderborg, hvor jeg også oprindeligt er fra. Jeg bruger jeg en del tid på løbetræning og fitness. Ellers så nyder jeg tiden med min 13 årige Field Trail Springer Spaniel som hedder Ziggo. Jeg glæder mig meget til at møde jer og jeres søde dyr!