Gratis tandtjek til kæledyr


Få tjekket dit kæledyrs tænder hos Silkeborg Dyrehospital

Ovenstående billede illustrerer bedre end noget andet, hvordan det desværre ser ud i mange hunde- og kattemunde.

På Silkeborg Dyrehospital er det altid muligt at booke tid til et gratis tandtjek af dit kæledyr. Både hunde, katte, kaniner og marsvin har brug for at få tjekket deres tænder jævnligt.

Der kan være mange andre grunde til at booke et tandtjek. F.eks. pludselige opståede symptomer fra munden: Unormal lugt, savlen, blødning, besvær med at tygge eller spise generelt, nedstemthed, uvilje mod berøring af mund eller læber, opståede hævelser på under- eller overkæben. Det kan også være i forbindelse med uheld eller ulykke, hvor der er mistanke om at der er beskadigede tænder.

Vi udfører også altid et tandtjek når dit kæledyr er til det årlige sundhedseftersyn med vaccination.

 Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®