Anna Movin

Dyrlæge 2009
Email: ag@silkedyr.dk

Jeg blev uddannet dyrlæge i 2009 med differentiering inden for mindre husdyr og afsluttende speciale om hjertesygdomme hos katte. Siden har jeg været ansat på Silkeborg Dyrehospital, hvor jeg er at træffe både på hospitalet på Brokbjergvej samt i Kjellerup Dyreklinik.

Jeg har aldrig været i tvivl om at jeg skulle være dyrlæge og elsker arbejdet med de firbenede og deres tobenede venner.

Det er vigtigt for mig at holde min faglige udvikling i gang og siden 2015 har jeg været i gang med en international 4-årig efteruddannelse indenfor almen smådyrspraksis. Den giver mig opdatering i den nyeste forskning inden for en bred vifte af sygdomme, som vi møder på klinikken i hverdagen.

På klinikken står jeg både for en stor del af de kirurgiske patienter, men interesserer mig også meget for medicinske udredninger.

Privat har jeg en gammel gavstrik af en kat, Frederik som er fra 2001. Hans søster Mille døde for nogle år siden af nyresygdom, så jeg har prøvet på egen hverdag, hvordan det er at leve med en kronisk syg kat.