Anna Movin

Anna Movin

Dyrlæge 2009
Email: ag@silkedyr.dk

Jeg afsluttede dyrlægeuddannelsen i 2009 med differentiering inden for mindre husdyr og afsluttende speciale om hjertesygdomme hos katte. Siden har jeg været ansat på Silkeborg Dyrehospital, hvor jeg er at træffe både på hospitalet på Brokbjergvej samt i Kjellerup Dyreklinik.

Jeg elsker arbejdet med de firbenede og deres tobenede venner og går glad til og fra arbejde hver dag.

Jeg efteruddanner mig hele tiden og startede i 2015 været i gang med en 4 årig efteruddannelse inden for almen smådyrspraksis. Denne uddannelse giver en bred og høj faglig ekspertise inden for mange emner som jeg møder jævnligt i hverdagen på klinikken.

Privat har jeg en gammel gavstrik af en kat, Frederik som er fra 2001. Hans søster Mille døde for nogle år siden af nyresygdom, så jeg har prøvet på egen hverdag, hvordan det er at leve med en kronisk syg kat.

Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. 
Du får mulgihed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat