Josefine Jessen

Aut. Veterinærsygeplejerske 2016 (på barsel)
Email: jj@silkedyr.dk

Jeg er uddannet i 2016 som Aut. Veterinærsygeplejerske og er efter endt uddannelse blevet fastansat her på hospitalet.

Til dagligt står jeg for de operative- og indlagte patienter. Jeg har særlig stor interesse for anæstesi og tandbehandling, hvilke også er mine primære arbejdsopgaver her på stedet. Jeg har planer om, at tage en efteruddannelse i anæstesi så snart det er muligt. Derudover er jeg også elevansvarlige for vores dygtige elever her på hospitalet.

Privat bor jeg i Silkeborg sammen med min mand Mads, vores søn Birk og vores hund Bernie. Jeg bruger en stor del af min fritid på min yndlingssport, som er styrketræning. Endvidere er jeg bidt af outdoor-livet og tilbringer derfor rigtig meget tid på at være aktiv ude i naturen. Ellers nyder jeg at være sammen med min familie og venner.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®