Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereKanin og gnaver

Kaniner og marsvin er populære kæledyr i danske hjem, hvilket ikke er uden grund.
Kaniner og marsvin er populære kæledyr i danske hjem, hvilket ikke er uden grund. De er kærlige og finurlige dyr og elsker at være i selskab med familien. Selvom kaniner og marsvin kan minde om hinanden, er der faktisk tale om vidt forskellige dyr. Kaninen er i modsætning til marsvinet slet ikke er en gnaver, da denne hører under gruppen ”støttetandede”. Navnet kommer af, at deres fortænder har en ekstra tand (støttetand) bag sig, hvilket marsvinet ikke har. Dog vokser tænderne på begge dyrearter hele livet og skal derfor slides særligt gennem spisning af hø. Desværre ses tandproblemer ofte hos dyrene, og ukorrekt fodring kan medføre tandspidser som kan forårsage smertefulde sår i mundhulen. Det kan dog være svært som dyreejer at få øje på, særligt fordi dyrene kun meget sjældent viser at de har ondt, og derfor ser helt raske ud. Det er derfor meget vigtigt at få tjekket dyrenes tænder 1-2 gange årligt hos dyrlægen.
Del denne historie
Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®