Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereHar du en langhåret kat?


Langhårede katte skal soigneres

 

Der er nogle langhårede katte der har behov for hjælp til at holde deres pels. Der findes kamme og børster til formålet, men nogle gange kan en kats pels blive så filtret at det er nødvendigt at komme til dyrlægen, for at få hjælp til den filtret pels.
En filtret pels er ubehagelig og i nogle tilfælde smertefuld for katten, derfor er det ofte nødvendigt at bedøve katten for at kunne børste eller simpelthen klippe pelsen.

Hvis du har en langhåret kat, der har pelsproblemer, hjælper vi gerne. Ring ned til os så forklare vi gerne hvordan vi netop kan hjælpe din kat.

 Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®