Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereDen bedste behandling af katte


Silkeborg Dyrehospital er en kattevenlig klinik

Vores nybyggede hospital (2019) er blevet certificeret som en kattevenlig klinik / Cat Friendly Clinic, med højest mulige niveau, guld.

Certifikatet sætter stempel på, at vi behandler besøgende katte med de bedste hænder og udstyr, samt har arbejdsprocedurer, der opfylder alle krav til et så stressfrit miljø som muligt. 

Som en del af certificeringen har vi hos os udpejet et ”katte ambassadør”, som altid skal have fokus på at vi gør tingene på en kattevenlig måde.

Vores katteambassadør er veterinærsygeplejerske Nina & dyrlæge Vibeke

 Vi har indrettet vores venteværelse så hunde og katte er adskilt fra hinanden, hvilket giver os en større sikkerhed for, at de ikke skal mødes ansigt til ansigt.
Når I ankommer, anbefaler vi, at transportkassen sættes ind på en af vores store hylder, som er beregnet til katteparkering.

Disse er hævet over gulvhøjde, for at tilgodese kattens behov for at komme op i højden.

Hvis din kat er utryg er I altid velkommen til at benytte en af vores tæpper til at ligge over transportkassen mens i venter. Dette mindsker indtryk, så katten ikke skal forholde sig til alt, hvad der sker i venteværelset.

Vi har også mulighed for at spray beroligende feromoner på et lille skilt, som kan ligges ind til katten i transportkassen eller hænges på lågen dertil. Disse dufte virker på stress og køresyge.

Vi har fået et særskilt konsultationsrum til katte, hvor hunde ikke er tilladt. Her anvendes der også beroligende feromoner. Har du tidligere oplevet at din kat er bange og utryg ved dyrlægen, så fortæl os det, når du booker tiden. Så finder vi sammen den bedst mulige løsning for at tilgodese din kats behov.

 Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®