Dyrlæge kit - et bedre besøg hos dyrlægen


Hjælp din kat til mindre stress

Vi har på klinikken sammensat et Dyrlæge kit til din kat.

Katte er af natur nervøse/ængstelige overfor nye og fremmede ting, derfor vil ændringer i dens rutine tit give anledning til stress.

Vi ønsker at gøre turen til og fra dyrlægen så god som mulig, det kan dette Dyrlæge kit hjælpe dig med.

Kittet indeholder:

🐾 En spray med Feliway, som er feromoner, der kan hjælpe din kat til mindre stress i forskellige situationer fx hos dyrlægen, under transport eller til nytår.

🐾 En duftkat du kan spraye Feliway på, inden den sættes på lågen til transportkassen.

🐾 Kalm tabletter, som er et fodertilskud, der øger tryghed og velvære hos din kat og kan bruge i forskellige situationer fx ved flytning, ved adskillelse af ejer eller ved tordenvejr

🐾 6 konkrete tips til at sænke stres i forbindelse med dyrlægebesøget 

Vi mener, at det er et godt skridt på vejen til et bedre dyrlægebesøg for din kat, både for din killing og for den voksne kat.



Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®