Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereFinansiering af dyrlægebesøg for dig som privatperson


Hvad er Dyrlægekonto?

Har du brug for hjælp til dyrlægeregningen? Her på Silkeborg Dyrehospital er omsorg for dit kæledyr vores mærkesag; Derfor har vi et samarbejde med Resurs Bank, så dit kæledyr kan få den bedste behandling når den er syg. Du kan nemt og hurtigt ansøge om et lån til at få dækket behandlingsudgiften til dyrehospitalet.

Når du kommer til dyrlægen, skal man altid betale kontant ved afslutningen af besøget. Vi ved godt at dyrlægeudgifter kan komme uventet og det derfor kan være en udfordring at have penge nok stående på sin konto.

Vi har derfor et samarbejde med Resurs Bank som laver en delbetalingsløsning.

Hvordan gør du?

Det er Resurs Bank der står for delbetalingsløsningen. Du kan læse mere om vilkårene her.

Ansøg om lånet ved at udfylde låneansøgningen – du får svar med det samme.  Herefter skal du godkende og underskrive med MitID.

Du kan også ansøge via mobil ved at sende en SMS til 1980 med teksten RB DYRLÆGE - man kan søge døgnet rundt.

Du modtager dit Dyrlægekort inden for 8-12 hverdage. Kortet indeholder din lånte kredit og kan benyttes hos os. Hvis du ikke har modtaget kortet endnu, men er godkendt af Resurs Bank, har du mulighed for at betale din dyrlægeregning her og nu blot ved at oplyse dit personnummer til os og efterfølgende godkende betalingen med MitID.

Hvad koster det?

Man har mulighed for at dele regningen op i 12, 24 og 36 afdrag/måneder. Det koster 29 kroner pr. måned de første 24 måneder herefter bliver der pålagt renter. Man har altid mulighed for at indfrie lånet hurtigere, hvis man ønsker det.

Se mere på https://www.resursbank.dk/dyrlaegekonto

Ansøg din dyrlægekonto herDit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®