Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereVagtsamarbejde i vores lokalområde

Få dit dyr behandlet døgnet rundt

For at kunne hjælpe dit dyr mest muligt har vi allieret os med dygtige smådyrsdyrlæger i området. Du har derved mulighed for døgnet rundt at få dit dyr behandlet af en dyrlæge med speciale i smådyr.Vi samarbejder med følgende dyreklinikker/hospitaler:

Efter kl 23.00 til kl 08.00 vil dyrlægevagten bliver videre stillet til:

Du kan klikke på de fremhævede klinikker og besøge deres hjemmeside.

Vi får hurtig besked om den behandling dit dyr har fået foretaget således, at eventuel efterbehandling kan foregå under de bedste forudsætninger hos din egen dyrlæge.

Der gøres opmærksom på at al dyrlægehjælp uden for åbningstid samt i weekender takseres med dobbelt honorar. Der forventes kontant betaling på stedet.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®