Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereOlivia Lindhart (Barsel)

Aut. Veterinærsygeplejerske 2021
Email: [email protected]

Jeg har været elev på Herning Dyrehospital, Thorsager Dyrlæger og blev uddannet på Hvidsten Dyrehospital i 2021, som Aut. Veterinærsygeplejerske.

Jeg har været ansat på Kjellerup Dyreklinik siden december 2022, hvor jeg står for vores Pet shop, telefoner, og at assistere dyrlægen. Det vil mest af alt være mig i møder på Kjellerup Dyreklinik. Jeg har en kæmpe kærlighed for alle dyr, men især katte, så derfor går jeg meget op i at være Cat- Friendly.

Jeg bor tæt nær Hammel med min kæreste Kasper, vores søn Eivin og vores 2 katte Arya og Mittens. Jeg kommet oprindeligt fra Søften, en lille forstad til Århus. Jeg har i mange år spillet musik i min fritid, så kan spille trompet og cornet. Ellers går fritiden meget på hyggetid med familien.

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®