Sundhedsundersøgelse af kaniner og gnavere


Sundhedseftersyn

Kaniner og gnavere er gode til at skjule, når der ikke er raske. Derfor er det særligt vigtigt, at de kommer til hyppige sundhedsundersøgelser - helst 2 gange årligt. 

Ved undersøgelsen taler vi om hvordan dyret har det derhjemme, hvad det får at spise, hvordan dens miljø er indrettet, om der ses ændringer i dens adfærd mm. Dyret bliver vejet og undersøgt fra snude til rumpe. Ørerne, øjnene, mund og tænder. Vi undersøger dyrets hud og pels, lytter på dyrets hjerte, lunger og mavetarmkanal med stetoskop, samt mærker dets mave og ben igennem. Hvis kløerne trænger til at blive klippet, gør vi gerne det. Desuden anbefaler vi, at I medbringer lidt af dyrets daglige foder (fx hø og pellets) samt en afføringsprøve.

I forbindelse med sundhedsundersøgelsen af kaniner tilbyder vi desuden vaccination, hvilket vi anbefaler alle kaniner. Vi har mulighed for at vaccinere mod kaninpest og kaningulsot (se under vaccinationsprogram for kaniner).Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®