Vaccination af kanin


Skal din kanin vaccineres?

Vi anbefaler, at alle kaniner vaccineres årligt i forbindelse med en sundhedsundersøgelse. 

Kaniner kan vaccineres mod kaninpest (myxomatose) og kaningulsot (rabbit heamorrhagic disease type 1 og 2) - læs mere om kaninpest her og kaningulsot her. Begge er alvorlige smitsomme sygdomme og ses jævnligt i Danmark hos både inde- og udekaniner. Symptomerne på sygdommene skrider hurtigt frem, og oftest har det døden til følge. Det er derfor vigtigt at vaccinere sin kanin for at reducere risikoen for disse sygdomme.

Man kan vaccinere sin kanin fra 5-ugers alderen, og immuniteten indtræder inden for 3 uger. Efter første vaccine skal kaninen vaccineres 1 gang årligt for at bibeholde immuniteten.Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®