Karina Rødgaard-Madsen

Aut. Veterinærsygeplejerske 2013
Email: km@silkedyr.dk

Jeg er udannet på Bygholm Dyrehospital i Horsens, år 2013 som Aut. Veterinærsygeplejerske.

Jeg har været ansat på Silkeborg Dyrehospital siden januar 2014, hvor jeg kan finde i vores behandlingsområde, hvor de operative og indlagte patienter kan behandles og behandles. Derudover er jeg uddannet hundeinstruktør ved Dansk Kennel Klub, hvilket jeg benytter mig af på Dyrehospitalet.

En af mine store interesser er adfærd, derfor har jeg i 2016 taget en efteruddannelse i Etologi, som er adfærd hos smådyr. Her på hospitalet bruger jeg denne efteruddannelse til bl.a. unghundekonsultation  hvor jeg kan vejlede og give nogle svar på eventuelle problemer der kan opstå når man har unge hunde i hjemmet. 

Privat bor jeg i Horsens sammen med min mand Jacob og vores datter Ane, vi har vores søde labrador Laura, katten Åse og to marsvin. 

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®