Lene Kornbeck

Aut. Veterinærsygeplejerske 2019 - Fagveterinærsygeplejerske i klinikrelateret familiedyrs adfærd 2022
Email: [email protected]

Ansat oktober 2019

Jeg er uddannet Aut. Veterinærsygeplejerske på Bygholm Dyrehospital i Horsens i 2019, og derefter ansat på Silkeborg Dyrehospital.

Jeg interesserer mig en del for adfærd og ligger derfor stor vægt på at give dyrene såvel som ejere en god oplevelse på hospitalet, samt forebyggelse adfærdsproblemer og vejledning i frivillig håndtering. Her på dyrehospitalet står jeg bl.a. for vores hvalpekursus. Derudover interesserer jeg mig meget for genoptræning, og vil være at møde i forbindelse med laserbehandlinger.

Jeg er opvokset i Sønderborg på Als, men bor idag i Horsens med min franske bulldog Bailey. I min fritid tilbringer jeg tid sammen med veninder og familie, samt fitness. Ud over det bliver meget af tiden brugt på Bailey, som jeg elsker at træne og gå lange ture med i naturen.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®