Lise Hedegaard

Dyrlæge 2007, ESAVS/CSAVP Dermatology 2021
Email: [email protected]

Jeg blev uddannet som dyrlæge i 2007. Mit første år som dyrlæge var jeg ansat i en lille praksis på Amager indtil jeg i 2008 fik job på Bygholm Dyrehospital i Horsens. Der var jeg i 13 år inden jeg i november 2021 blev ansat på Silkeborg Dyrehospital.

Jeg har en generel bred erfaring både med medicinske og kirurgiske patienter men særligt tandbehandlinger og dermatologi er mine 2 store interesseområder.

I oktober 2023 afsluttede jeg min efteruddannelse "Level of Excellence in Veterinary Dentistry", ved en af Danmarks eneste specialister i tandbehandling (Jens Ruhnau/Tanddyreklinikken i Måløv). Dette betyder at hospitalet kan tilbyde en lang række af specialbehandlinger indenfor tandområdet.

Derudover bestod jeg i januar 2021 den afsluttende eksamen på en 3 årig europæisk efteruddannelse i hudsygdomme ved Universitet i Luxembourg.

På hospitalet er jeg mest at finde i tandafdelingen men man kan også støde på mig i konsultation.

Dyrebestanden består af 3 katte og en flok blandede hygge-høns.

Jeg bor i den smukke natur lidt uden for Bryrup og fritiden går mest med træning, cykling og en stor del ”gør-det-selv” arbejde.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®