Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereAkupunktur


Akupunktur til hund og kat

Akupunktur har sin oprindelse ca. 3000 år f.Kr. og er dermed en ældgammel behandlingsform. Kendskabet til kroppens anatomi og fysiologi var dengang meget begrænset, men man formåede alligevel at etablere et kendskab og en forståelse for sygdomme, som vi fortsat benytter i dag.

Akupunkturbehandlinger udgør en væsentlig del af den traditionelle kinesiske medicin (TCM) sammen med bl.a. brugen af urtemedicin og korrekt fodring.

Ofte vil de symptomer patienten viser kun vise toppen af isbjerget. Det er dermed akupunktørens arbejde at finde den årsag/ubalance, der forårsager symptomerne. For at forstå symptomerne må man se på patienten som en helhed.

Indikationer for anvendelse af akupunktur

  • Behandling af smerter: især kroniske smerter og muskel/led relaterede problemer. Herunder behandling af stramheder i kroppens bindevævskæder (Læs mere her om bindevævsbehandling)
  • Som supplement til behandling af medicinske patienter(hjertepatienter, hud/allergipatienter, patienter med mavetarmproblemer og kronisk diarré etc.)

 Læs mere om akupunktur her: 

 

 

 

 Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®