Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereHar du en kanin eller gnaver?


Kompetent behandling af kaniner og gnavere

På Silkeborg Dyrehospital har vi stort fokus på kaniner og gnavere. Vi har prioriteret videreuddannelse i forebyggelse og behandling af sygdomme, så derfor er dit kæledyr i trygge hænder hos os. 

Når dit kæledyr ankommer til undersøgelse, bliver I vist ind i et roligt konsultationsrum og får tildelt et tæppe med den beroligende spray Pet Remedy. På den måde får dit kæledyr den mest trygge oplevelse. 

Hvis dit kæledyr skal indlægges, får den god plads i et stort bur adskilt fra andre dyrearter, samt tilbydes vand og forskelligt foder. Vi sikrer desuden en stressfri indlæggelse ved at håndtere dyrene skånsomt og forsigtigt. 

Vi tilbyder hos os: 

Du kan desuden læse mere om kaniner og marsvins:Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®