Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereBindevævsbehandling


Bindevævsbehandling

Kroppens bindevæv har indtil for ganske få år siden, ikke været anset som værende et vigtigt væv i kroppen. Ofte er bindevævet blevet betragtet som et ubetydeligt væv, der blot var i vejen for bl.a. kirurgens arbejde ved operationer. I dag ved vi, at bindevævet har en stor betydning for vigtige funktioner i kroppen, blandt andet om kroppen kan bevæge sig frit, optimalt og uden smerte.

Ved behandling af kroppens bindevæv kan vi skånsomt hjælpe dit kæledyr, hvis han/hun har haltheder, har et forandret bevægelsesmønster, dårlig præstation eller kroniske smerter.

Et sundt bindevæv er vigtigt for at undgå skader, idet kroppens fascier og sener virker som elastikker for kroppens bevægelse.

Traumer i bindevævet kan blandt andet udvikle sig hvis:

  • To hunde støder sammen i høj fart under leg.
  • Dit kæledyr overfaldes af en anden hund på gåtur.
  • En hund løber ind i et træ med skulderen eller snubler i springet på vej over en grøft.
  • Din kat falder ned fra et træ.
  • Påkørsel eller andet trauma.
  • Operationer (her er bindevævet skåret igennem med skalpel). Gælder både knoglekirurgi og bughulekirurgi.

 

Læs mere omkring: 

 

 

 Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®