Adaptil hjælper din hund

ADAPTIL tryghedsskabende feromoner

Viste du, at moderhunden kommunikerer med sine hvalpe via naturlige signaler, der frigives til luften?

Disse “tryghedsskabende signaler” kaldes inden for videnskaben for “Dog Appeasing Pheromones” (D.A.P.) eller bare feromoner. Feromoner er lugtfrie signaler som kun opfanges af hunde, ikke af mennesker, katte eller andre dyr.  

Med de “tryghedsskabende signaler” hjælper ADAPTIL hunde i alle aldre med livets mange udfordringer.

Ved hjælp af disse “tryghedsskabende signaler” hjælper ADAPTIL Junior hvalpene med at føle sig rolige og trygge hos deres nye familie, på samme måde, som de gjorde hos deres mor. ADAPTIL Junior fremmer socialiseringen og indlæringen, så hvalpene kan udvikle sig til tillidsfulde og afbalancerede voksne hunde.

Da det også virker på voksne hunde, hjælper disse “tryghedsskabende signaler”, som ADAPTIL sender, hundene med at føle sig trygge og rolige i udfordrende situationer.

Adaptil fås både i form af en diffusor til stikkontakten i hjemmet, som spray og også som halsbånd. Halsbåndet er løsningen så snart hunden skal uden for hjemmet. Det er vigtigt at starte med at anvende Adaptil i god tid.

Eksempelvis ved nytår er det en god ide at allerede midt i december at give adaptilhalsbånd på, dette halsbånd har en virkning på 4 uger. Omkring jul og nytår kan hundene have rigtig god virkning af disse “tryghedsskabende feromoner” som adaptil giver. Derudover er det en god ide at kombinere produktet med kalm.(læs gerne mere omkring nytårsangst hos hunde her).

Del denne historie
Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®