Feliway feromoner

Vidste du, at katte kommunikerer med hinanden igennem luften?

Videnskaben kalder de naturlige luftbårne beskeder for feromoner. Det er kun katte, der opfanger disse duftløse beskeder - mennesker, hunde og andre dyr registrerer dem ikke.

Der er forskellige duftbeskeder de kan "sende":

  1. "Tryghedsferomoner" Når katten er tryg og glad i sit hjem, markerer den sit territorie ved at gnubbe sit ansigt mod hjørner, møbler, personer og andre katte i hjemmet. Ved at gøre det, afsætter katten "tryghedsferomoner". Disse feromoner minder katten om, at den er et trygt og rart sted.
  2. "Harmoniferomoner" Når kattemoren giver sine killinger mælk, udsender hun "harmoniferomoner". Det giver killingerne en besked om tryghed og harmoni og sikrer, at de kan enes.
  3. "Territorieferomoner" Katte er territoriale dyr og kan godt lide at have kontrol over deres territorium. De har derfor deres helt egen måde at fortælle andre katte, at "det her er mit sted!" Det gør de ved at kradse synlige steder og samtidig efterlade "territorieferomoner", som kommer fra deres pote

Hvilke produkter findes der:

FELIWAY Classic er en perfekt løsning til at gøre katten tryg i hjemmet og til at undgå, at katten tisser udenfor bakken, kradser i møblerne eller gemmer sig. 

FELIWAY FRIENDS er en nem løsning til at mindske konflikt i hjem med flere katte. Modvirker slåskampe eller at kattene jagter, mobber eller nedstirrer hinanden.

FELIWAY OPTIMUM er en hjælp i hverdagen til at give din kat tryghed, styrke jeres relation og mindske utryg adfærd og konflikter mellem katte. 

 

Del denne historie
Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®