Socialisering er vigtigt for hvalpe

Hvalpekursus hos Silkeborg Dyrehospital

På Silkeborg Dyrehospital tilbyder vi et unikt hvalpesocialiseringskursus. Socialisering er rigtig vigtigt for vores hvalpe, derfor tilbyder vi følgende:

Hvalpesocialiseringen er for hvalpe der er mellem 8-16 uger gamle.

Hvalpen får rigtig meget ud af kurset, den lærer b.la. at andre hvalpe i forskellige racer og størrelser at kende, samt lærer de sociale spilleregler for samvær med andre hunde. Som en ekstra bonus lærer hvalpen at det er sjovt at besøge vores dyrehospital.

I konsultationen vil emner som renlighed, alene hjemme træning, aktivering samt pleje blive taget op alt efter hvad I har behov for vi gennemgår. Det er vigtigt at konsultationen bookes indenfor de 4 uger hvor kurset tilbydes, de kan bookes i Dyrehospitalet åbningstid.

I disse tider er det vigtig at ejerne tager deres forbehold og at der holdes god afstand til hinanden.

Lærer hvalpen lydighed?

Vores kursus er ikke decideret hundetræning eller et lydighedskursus, men et socialiseringskursus. Vores fokus er at både hvalp og ejer kommer rigtig godt fra start og får nogle redskaber man kan bruge derhjemme. Man kan lære hunden øvelser senere i livet, men den vigtige socialisering kan ikke indhentes.

Hvordan tilmeldes man?

Prisen er 800 kr. Kontakt os i skranken eller ring 86827000 for at høre mere omkring opstart og tilmelding.

Del denne historie
Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®