Alfred Mølgaard

Dyrlæge 1984
Email: am@silkedyr.dk

Efter endt uddannelse til dyrlæge i januar 1984, begyndte jeg i juni samme år som assistent på det daværende: Dyrehospitalet, Navervej 3 i Silkeborg.
Her arbejdede jeg i blandet praksis i de næste 5½ år, indtil jeg blev medejer i 1990.
Efter yderligere 3 års kompagniskab blev jeg i januar 1993 eneejer af denne praksis. På samme tidspunkt fusionerede den med den daværende Borgergade Dyreklinik, og vi indrettede og åbnede d. 1. maj samme år det nuværende Silkeborg Dyrehospital.

I de følgende år udviklede Silkeborg Dyrehospital sig til at være en 100 % specialiseret smådyrspraksis, hvor jeg videreudviklede min store interesse for tandbehandling hos hund, kat og gnavere. Dette har medført, at jeg på nuværende tidspunkt modtager patienter til tandbehandling fra store dele af landet. Jeg er medlem af både den europæiske og den amerikanske specialforening for dyrlæger med speciel interesse for tandbehandling, og deltager jævnligt i de årlige kongresser og kurser indenfor området, for at holde mig opdateret fagligt.

Jeg bor på et dejligt landsted lige syd for Silkeborg med min min kone Helle, og alle vore dyr som er en dværgschnauzer der hedder Cactus, en dejlig og fræk chihuahua der hedder Canto, vores 2 katte Sille og Simba og vores 2 heste, islænderen Lettféti som er Helles, og islænderen Gloi der er min. Jeg er nemlig begyndt at ride, under kyndig vejledning af vores yngste datter Julie, der har redet i mange år. Hun er ikke hjemmeboende mere, men er til min store glæde flyttet til København for at studere til dyrlæge. Det bliver spænende at følge hendes studium og udvikling.

Jeg får min fritid til at gå med en mængde forskellige gøremål, hvor nøgleordene er tid til familien og livet på landet med alle dets gøremål. Derudover har jeg i december 2010 fået en ny titel, idet vores ældste datter har fået en dejlig datter. Og i november 2014 fik hun endnu et barn, en dejlig søn. De bor heldigvis i nærheden og det betyder at vi ofte ses med dem, og vi kan vikariere som bedsteforældre når der er brug for det.

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®