Christina Kallesøe Damgaard

Aut. Veterinærsygeplejerske 2001

Billede på vej :-)

Jeg blev uddannet veterinærsygeplejerske på Aarhus Dyrehospital i 2001. Kort efter jeg blev udlært, startede jeg på Herning Dyrehospital, hvor jeg arbejdede i 15 år. Dernæst var jeg 4 år på tidligere Dyrenes Lægehus i Herning (nu Dyrehospitalet Heden i Herning).

Jeg blev ansat her på Silkeborg Dyrehospital i april 2021. Tidligere har jeg haft en del med adfærd at gøre. Idag er min interesse i faget meget over det hele, men kan godt lide laboratoriet og de opgaver der medfølger.

Jeg bor i Herning sammen med min mand, mine 2 drenge og vores gule labrador Aston. Fritiden bruges rigtig meget i Herning Ishockey Klub sammen med drengene, der spiller ishockey, men forsøger også indimellem at bruge tid på hundetræning. Derudover elsker jeg at rejse.

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®