Christina Kallesøe Damgaard

Aut. Veterinærsygeplejerske 2001

Billede på vej :-)

Jeg blev uddannet veterinærsygeplejerske på Aarhus Dyrehospital i 2001. Kort efter jeg blev udlært, startede jeg på Herning Dyrehospital, hvor jeg arbejdede i 15 år. Dernæst var jeg 4 år på tidligere Dyrenes Lægehus i Herning (nu Dyrehospitalet Heden i Herning).

Jeg blev ansat her på Silkeborg Dyrehospital i april 2021. Tidligere har jeg haft en del med adfærd at gøre. Idag er min interesse i faget meget over det hele, men kan godt lide laboratoriet og de opgaver der medfølger.

Jeg bor i Herning sammen med min mand, mine 2 drenge og vores gule labrador Aston. Fritiden bruges rigtig meget i Herning Ishockey Klub sammen med drengene, der spiller ishockey, men forsøger også indimellem at bruge tid på hundetræning. Derudover elsker jeg at rejse.