Helena Kristiansen

Dyrlæge 2016
Email: [email protected]

Ansat på Silkeborg Dyrehospital i 2023. Inden jeg startede her, har jeg været et par år i smådyrspraksis i Vildbjerg samt arbejdet med beredskab og overvågning af smitsomme husdyrsygdomme i Fødevarestyrelsen og Seges.

Jeg har altid haft stor interesse for bevægeapparatet og biomekanik og har arbejdet med sportsheste på højt niveau både før og under studiet. Jeg skrev speciale om biomekanik og træning af islandske heste og har nu overført denne interesse til hunde og katte. Jeg blev i 2022 uddannet inden for bindevævsbehandlinger.

Når jeg ikke er på arbejde, holder jeg af at bruge tid med familien og vores lille “besætning” bestående af to katte og seks høns.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®