Lone Agerlund

Aut. Veterinærsygeplejerske 2011
Email: la@silkedyr.dk

Jeg er uddannet som autoriseret veterinærsygeplejerske i 2011 og har været ansat på klinikker siden januar 2017.

På Dyrehospitalet i Silkeborg, er jeg til at finde 1 gang i ugen, da jeg står for driften af ​​vores klinik i Kjellerup, så naturligvis er jeg mest i den afdeling. :)

Jeg interesserer mig for den gode kontakt med kunderne, forebyggelse af adfærdsproblemer bl.a. ved at give dyrene en god oplevelse på klinikken og afholdelse af unghundekonsultationer . Derudover interesserer jeg mig meget for træning og aktivering af både hund og kat.

Privat bor jeg ii Ry, sammen med min mand, vores 2 piger og labrador-blandingen Venus. Min fritid bruger jeg sammen med familien-gerne udefra og når tiden tillader det træner jeg rally-lydighed med Venus i DAF-Silkeborg.