Lone Agerlund

Aut. Veterinærsygeplejerske 2011
Email: la@silkedyr.dk

Jeg er uddannet som autoriseret veterinærsygeplejerske i 2011 og har været ansat på klinikker siden januar 2017. 

På Dyrehospitalet i Silkeborg, er jeg til at finde 1 gang i ugen, da jeg står for driften af ​​vores klinik i Kjellerup, så naturligvis er jeg mest i den afdeling. :)  

Jeg interesserer mig for den gode kontakt med kunderne, forebyggelse af adfærdsproblemer bl.a. ved at give dyrene en god oplevelse på klinikken og afholdelse af unghundekonsultationer . Derudover interesserer jeg mig meget for træning og aktivering af både hund og kat.

Privat bor jeg ii Ry, sammen med min mand, vores 2 piger og labrador-blandingen Venus. Min fritid bruger jeg sammen med familien-gerne udefra og når tiden tillader det træner jeg rally-lydighed med Venus i DAF-Silkeborg.

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®