Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereMai Rasmussen

Veterinærsygeplejerske elev 2023
Email: [email protected]

Jeg er startet her på Silkeborg dyrehospital i slutningen af 2023, da jeg har været så heldig af få en elevplads som veterinærsygeplejerske.

Jeg er opvokset i Ilskov og er nu flyttet til Herning, hvor jeg bor med min kæreste og min hund. Jeg har siden jeg var lille været omgivet af dyr. Mine forældre og jeg har altid haft stor passion for schæferhunde og schæferhunde opdræt, som jeg i den forbindelse har stor erfaring indenfor.

Jeg har i 4 år arbejdet i butiksbranchen både som butiksassistent og senere butikschef. Nu har jeg fået muligheden for at udleve min drøm om, at blive veterinærsygeplejerske og arbejde med dyr.

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®