Lise tager sig af dit kæledyrs tænder!


Lise er under uddannelse til tandlæge

I mit tidligere job har jeg arbejdet med tandbehandlinger i over 10 år men især inden for de sidste år har det været med et større fokus og målrettethed.

Jeg har de gennem årene også deltaget på flere kurser i ekstraktioner og dentalrøntgen.

Jeg arbejder tæt sammen med mine dygtige veterinærsygeplejersker og vi stræber efter at kunne levere den bedst mulige kvalitet i vores tandbehandlinger.

I november 2021 startede jeg på Tanddyreklinikkens efteruddannelse ”Level of Excellence in Veterinary Dentistry” hos tandspecialisten Jens Ruhnau.

Uddannelsen tager 1½ år og fokuserer på alt fra forebyggende behandling af tandproblemer til de mere avancerede operationer som rodbehandlinger.

 Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®