Priser

Det står rigtig sløjt til med tandhygiejnen hos vore kæledyr, specielt hos hundene og kattene. Derfor har vi besluttet at regulere priserne ned på tandrensning af hunde og katte. Vi vil med dette tiltag give vores bidrag til, at tandsundheden hos vore hunde og katte bliver forbedret.

Ovenstående billede illustrerer bedre end noget andet, hvordan det desværre ser ud i mange hunde- og kattemunde.

Ring, eller kom forbi for at få at vide, hvad det koster at få netop dit dyr tandrenset.

Vi tilbyder altid gratis tandtjek, og kan så altid give en mere præcis vurdering af netop dit dyrs behov.

Vores veluddannede personale står altid til rådighed med råd og vejledning i, hvordan du selv kan være med til at forbedre tandsundheden hos dit dyr.

Husk der er mulighed for 33% rabat på standard tandrensning hvis man er medlem af vores VetPlan sundhedsprogram, se mere her!

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®