Laserterapi til kæledyr


Terapeutisk laser til dit kæledyr?

Laserbehandling kan blandt andet bruges til:

  • Skader på led, sener og muskler
  • Blodøre
  • Sår – idet det fremmer helingen
  • Hudforandringer og øreproblemer
  • Analkirtelbetændelse
  • Efter kirurgiske indgreb – både på kroppen og i mundhulen.

Laserbehandling virker ved at blodgennemstrømningen i vævet øges, og det såkaldte ”membranpotentiale” i cellerne ændres. Herved frigøres forskellige stoffer i kroppen, som blandt andet bevirker at sår og skader heles hurtigere.

Behandlingen er fuldstændig smertefri, og udføres på vågne dyr. Vores erfaring er, at de fleste dyr synes det er rigtigt rart at blive laserbehandlet, og står og nyder det, medens behandlingen er i gang.

På Silkeborg Dyrehospital er vi så heldige at have en klasse-4 terapeutisk laser.

Denne laser hører til de mest moderne og optimerede terapeutiske lasere, og kan levere fuld behandling indenfor 3-6 minutter til de mest almindelige lidelser hos hund og kat.

 Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®