Kaniner, marsvin og andre gnavere

Sundhedsundersøgelse af kaniner og gnavere

Her på dyrehospitalet udfører vi også sundhedsundersøgelse på kaniner og gnavere. Vi taler om hvordan dyret har det derhjemme, hvad det får at spise, hvordan dens bur er indrettet, om der er andre dyr i hjemmet mm. Dyret bliver vejet, og undersøgt fra snude til rumpe. Ørerne, øjnene, mund og tænder. Vi undersøger dyrets hud og pels, lytter på dyrets hjerte, lunger og mavetarmkanal med stetoskop, samt mærker dets mave og ben igennem. Hvis kløerne trænger til at blive klippet, gør vi gerne det.

I forbindelse med sundhedsundersøgelsen af kaniner tilbyder vi desuden vaccination. Vi har mulighed for at vaccinere mod kaninpest og kaningulsot (se under vaccinationsprogram for kaniner).

Vi anbefaler at dyret kommer til en årlig sundhedsundersøgelse. Undersøgelsen er et rigtig godt udgangspunkt til at opdage blandt andet vægtproblemer og problemer med tænderne på et tidligt stadie.

Ønsker du at vacciner din fritte kan du læse mere her.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®