Nina Bjørn

Aut. Veterinærsygeplejerske 2015 (på barsel)
Email: nb@silkedyr.dk

Jeg er uddannet veterinærsygeplejerske, og startede her på Silkeborg Dyrehospital i August 2019. 
Jeg har en stor interesse for katte, og har stået i spidsen for at certificere vores nye hospital som "kattevenlig klinik" Jeg vil være at møde i telefonen, bag skranken og i vores tand- og operationsområde. 

Jeg er udlært veterinærsygeplejerske i 2015 fra Anicura Aarhus Dyrehospital.
Efter jeg blev udlært, fik jeg et længere vikariat på Bygholm Dyrehospital, hvor jeg arbejde i halvandet år. Efterfølgende fik jeg en fastansættelse på Østergaards Dyrehospital/Virklund Dyreklinik. Der arbejdede jeg, indtil jeg tiltrådte denne stilling.

I 2018 købte min kæreste og jeg et skønt hus i Silkeborgområdet Balle, som ligger i gåafstand til hospitalet. Vi deler huset med to katte, som hedder Missemousen og Muldeberg.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®