Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereNina Bjørn

Personalebillede af Nina Bjørn og kat

Aut. Veterinærsygeplejerske 2015 - Fagveterinærsygeplejerske i tandbehandling 2023
Email: [email protected]

Jeg er uddannet veterinærsygeplejerske, og startede på Silkeborg Dyrehospital i August 2019. 
Jeg har en stor interesse for katte, og har stået i spidsen for at certificere vores nye hospital som "kattevenlig klinik".

Jeg bruger de fleste af mine timer i vores tand-afdeling, hvor jeg assisterer til tandoperationer samt foretager røntgenoptagelser og mundhuleundersøgelser, herunder tandrensninger. De fleste af jer møder mig, når dit kæledyr skal sendes hjem efter en tandbehandling. Jeg vil også være at møde i telefonen og bag skranken. 

Jeg har gennemført uddannelsen "Fag. Veterinærsygeplejerske i Tandbehandling" i 2022/23.


Jeg er bosat i et skønt hus i Balle, som ligger i gåafstand til hospitalet. Jeg deler huset med min kæreste og to katte, som hedder Missemousen og Muldeberg.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®